De trainingen worden verzorgd door ervaren en gemotiveerde trainers.

Bij de lagere teams ligt de nadruk op techniek en spelinzicht. Tijdens het laatste deel van de training worden standaard wedstrijdjes gespeeld. We maken dan geen onderscheid tussen recreanten en competitiespelers. Iedereen doet gewoon mee. Bij de hogere teams is de trainingsintensiteit hoger en wordt getraind op verbetering van techniek en aanvalspatronen.

Xenon heeft er altijd bewust voor gekozen alle teams en recreanten op één avond te laten trainen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen elkaar kent en hechten veel waarde aan sport als bindmiddel.

Trainingen vinden plaats op woensdagavond in het Van Hogendorp Sportcentrum.

Alle teams trainen van 19:00 tot 21:00

De eerste drie trainingen zijn vrijblijvend en gratis. Dit geldt voor alle aspirantleden, die voor het eerst bij Xenon komen kijken. Na de derde keer wordt je gevraagd een besluit te nemen om al of niet lid te worden. Recreanten kunnen ook per keer betalen maar worden dan geen lid.
Kijk voor meer informatie over de kosten bij Aan/afmelden en Contributie.

Wij conformeren ons aan de Nevobo gedragsregels die voor trainers zijn opgesteld. Zie de pagina "Waar we voor staan" voor meer informatie.

Heren Xenon HS 1
woensdag 19:00 - 21:00 Team training veld 2 -